תפריט נועל'ה
אירוע כשר למהדרין
נועל'ה מציגה מטבח שף ישראלי עכשיוי עם בשרים מעושנים
בכשרות מהודרת.
ההגשה מתבצעת בסגנון דרום אמריקאי
(הגשה למרכז השולחן) בהגשה חופשית ויחס אישי .
קבלת פנים
שווארמה – שוארמה אשר מכינים במקום, מתובלת היטב עם בצלים, מוגש במיני פיתות, מטבלים לבחירה וירקות.
מוקפץ ירקות אסייאתי – אטריות ביצים מוקפצות ברוטב טריאקי וסויה עם שלל ירקות.
פיש אנד ציפס- פילה מרלוזה מטוגן בטמפורה יוצא עם שלל רטבים לבחירה וציפס.
עמדת אנטיפסטי– שלל ירקות אפוים בתנור מוגש קר.
עמדת מרק היום- מרק אשר השף מכין מוגש לצד לחם פרנה אפוי.
פלאפל – פלאפל ירוק טעים ברמות!!! מוגש במיני פיתה בליווי רטבים וירקות . מטוגנים
עוף שיכור – נתחי עוף מצופים בבצק בירה בליווי רוטב צ'ילי ולימון.
השניצל של נועל'ה – חלה מתוקה של שישי עם פרוסות שניצל דק בתוספת חציל מצופה עם נגיעה של מטבוחה וחומוס הבית בליווי פלפל חריף מטוגן .
קרפצ'יו סלמון – פרוסות סלמון נע בכבישה קרה עם לימון ושומר, מוגש בליווי טוסטונים .
12 סוגי סלטים מוגשים למרכז השולחן
הסלטים מוכנים במקום יום יום על ידי השף שלנו!
ראשונות :
פלטת דגים – פילטים של סלמון ולברק מוגשים על מצע שעועית ירוקה עם מלח גס ולימון.
חציל בלאדי – חרוך על גריל פסים, מתובל במרינדת השף (צמחוני)
חומוס – חומוס הבית, מוכן במקום מידי יום .
לחם הבית – פרנה מרוקאית עם שמן זית ושומשום, פרנה מרוקאית עם זעתר.
ארנצ'יני – כדורי אורז עם פטריות וכמהין מצופים בפירורי לחם מוגש על מצע של רוטב עגבניות וקלמטה.
עיקריות :
אסאדו – נתחי אסאדו מפורקים מהעצם, יושבים במעשנה בין 8 ל- 12 שעות.
פרגיות – מדליוני פרגיות מתובלות במרינדת השף, נעשות על הגריל וזמן קצר במעשנה.
תוספות חמות :
אורז לבן בתוספת שקדים קלויים.
תפו'א – אפוי בתנור עם שמן זית ורוזמרין.
קינוחים:
צ'ורוס.
פטיפורים.
כנאפה עם גלידה
שתיה :
שתיה קלה חופשית מסדרת קוקה קולה.
יין לבן ואדום חופשי.
בירה חופשי.